Riviera Narghilea Cafe este un bar oriental deschis de 5 ani, cu 2 locații în Cluj-Napoca și o locație în București. Experiența de 15 ani pe care o avem a început în Abu Dhabi. În acest timp, am străbătut 4 țări diferite pentru a crea o narghilea unică, după rețeta proprie, menită să satisfacă și cele mai rafinate gusturi.
Ne mândrim cu meniul nostru complex ce include arome clasice precum Narghilea cu fructe simplă, în mix sau Narghilea cu Vodkă ori Whiskey, alături de care ne-am gândit să venim cu ceva inedit, și anume Narghilea cu Bounty și Snickers pentru cei mai pofticioși.

Cel mai important lucru pentru noi este ca lumea ce ne vizitează să se simtă bine, motiv pentru care ne străduim zilnic să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, cele mai bune arome și o gamă largă de băuturi alcoolice și non-alcoolice.
Considerăm că narghileaua te face să vezi viaţa cu alţi ochi. Nu poţi savura o narghilea pe fugă, cum ai fuma o ţigară. Însuşi faptul că narghileaua trebuie pregătită, fie că o fumezi acasă sau în oraş, îi conferă o anumită importanţă, o individualizează. Pregătind-o, sau aşteptând-o, te pregăteşti şi tu pentru ceva deosebit. Narghileaua te învaţă să te relaxezi, să devii mai răbdător, să împarţi lucrurile bune cu prietenii, iar Riviera Narghilea Cafe îți oferă locul ideal pentru toate aceste lucruri.